Welkom op het Lectorenplatform Circulaire Economie

Dit platform is bedoeld om samen te werken aan onderzoek rondom de circulaire economie. Samen zorgen we voor het toegankelijk maken van kennis, het vermeerderen van kennis en het opstarten van gezamenlijk onderzoek.

Lectoren van hogescholen die werken aan de circulaire economie zijn van harte welkom om gratis lid te worden van het lectorenplatform. Ook andere geïnteresseerden die graag op de hoogte blijven, zijn van harte welkom om lid te worden van de online community. Heb je een vraag waarbij je de kennis van de aangesloten lectoren goed kunt gebruiken? Plaats dan een uitdaging op onze pagina.

Doe ook mee en wordt lid van het Lectorenplatform Circulaire Economie! Meld je aan

Meer informatie

Uitdaging

De circulaire economie brengt uitdagingen vanuit de beroepspraktijk met zich mee. Het lectorenplatform biedt graag ondersteuning bij deze vragen. Heb jij een vraag voor ons platform? Dan ben je welkom om jouw uitdaging op onze community te plaatsen. Voorwaarde is dat de case te maken heeft met de circulaire economie, een sterke link heeft naar de beroepspraktijk en een duidelijke vraag bevat.
Maak een uitdaging aan en plaats jouw vraagstuk op dit platform,
zodat lectoren aan de slag kunnen met jouw vraag!

Oplossing

Er bestaan al veel oplossingen voor vraagstukken in de praktijk. Lectoren en ondernemers kunnen oplossingen voor vraagstukken hier publiceren en deze koppelen aan uitstaande vraagstukken. Help op deze manier anderen op weg. Deel jouw kennis en inzichten, zodat anderen er van kunnen leren.

Agenda

Alle evenementen en bijeenkomsten die in het kader van het Lectorenplatform Circulaire Economie georganiseerd worden zijn te vinden in de Agenda. Organiseer jij een evenement waarbij circulaire economie centraal staan en waarbij deelnemers van de community welkom zijn? Maak een agenda-item aan en nodig anderen uit om deel te nemen.

Publicaties

Rapporten, lesmateriaal, inspirerende documenten, filmpjes, onderzoeken en meer krijgen een plek op de community als publicatie. Deze kun je zelf toevoegen. Publicaties bieden verdieping, inspiratie en aanvullende kennis om vraagstukken op te kunnen lossen.

Tags

De berichten binnen de community worden geclusterd op basis van tags. Wil je dat jouw bericht in een van thema’s op de home pagina valt? Selecteer in ieder geval de tag lectorenplatform en andere tags die op jouw bericht van toepassing zijn wanneer je een bericht aanmaakt. Je kunt zelf ook specifieke tags volgen.

Privacy

Dat vinden we heel belangrijk, net als jij waarschijnlijk. Daarom zijn contactgegevens alleen zichtbaar voor mensen die ingelogd zijn en kan jij zelf kiezen via welke kanalen community members jou kunnen bereiken. Wij slaan, op enkele noodzakelijke cookies na, geen gegevens van jou op en geven dit ook nooit door aan derden. Lees onze privacy regeling, gebruikersvoorwaarden en ons cookie beleid er maar op na.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën voor lectorenplatform circulaire economie? Neem dan contact op met de communitymanager Dianne de Fijter – D.defijter@hetgroenebrein.nl .