Circular Fashion Games 2018

publication

De kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Daar moet iets aan gebeuren. Wij geloven dat in het talent, de drive en creativiteit van de nieuwe generatie de sleutel ligt om dit op te lossen. Daarom organiseren Start Up Mix, Het Groene Brein en Textile Lab Amsterdam met steun van C&A-Foundation de Circular Fashion Games.

Deze games zijn verdeeld over twee bootcamps van 23 t/m 25 februari in Eindhoven en 7 t/m 11 maart in Amsterdam. Wil je onderdeel zijn van dit episch programma? Schrijf je dan voor 14 februari in op www.circularfashiongames.com!

Wat kun je verwachten

Twee innovatie bootcamps. Acht dagen. Tien teams. Twaalf masterclasses. Veertig studenten, young professionals en designers van verschillende disciplinaire achtergronden die samen toewerken naar een circulaire fashion sector. Ontwikkel je innerlijke social-entrepreneur, werk samen met andere gedreven jonge gamechangers, boost je netwerk en vermenigvuldig je eigen impact.

Professionals van Textile Lab Amsterdam, Circle Economy, CIRCO, Fashion For Good en Impact Hub nemen je mee door een Engelstalig programma gebaseerd op Circular Design Thinking, Circular Business Modelling en kicking ass. Werk, eet en slaap in de creatieve ecosystemen van Eindhoven en Amsterdam.

Hoe je kunt meedoen

Studenten, alumni en young professionals kunnen zich inschrijven voor de Circular Fashion Games. Ook als je niet studeert aan een modeacademie of een achtergrond hebt in design, stress niet, we zijn nog steeds op zoek naar jou. Innovatie ontstaat op het grensvlak tussen disciplines, ook jij kan je dus inschrijven.

Maak kans om mee te doen en schrijf je voor 14 februari in op www.circularfashiongames.com. Meedoen is niet gratis: je betaalt met je tijd en talent. Wij zorgen voor de rest.

Vragen & inschrijven

Voor vragen over de games, je inschrijving en andere zaken kun je mailen naar n.claassen@startupmix.nl of bellen naar 06-24812962.

Twitter LinkedIn™ Facebook
Written by Dianne de Fijter on 26-01-18 https://circularfashiongames.com

Do you want to comment on this library-item?

Latest comments

Start Up Mix, Het Groene Brein en Textile Lab Amsterdam met steun van C&A-Foundation de Circular Fashion Games van 23 t/m 25 februari in Eindhoven en 7 t/m 11 maart in Amsterdam.

Participants