Hogeschool Arnhem en Nijmegen

publication

De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. Ze bieden een grote variëteit aan opleidingsvormen en opleidingen aan (in voltijd, deeltijd, duaal of individueel via internet). Vanuit lectoraten verzorgen we praktijkgericht onderzoek. Daarnaast richten ze zich met advies, nascholing, trainingen en (post-hbo-)opleidingen op organisaties.

Profiel

Onderwijs en onderzoek zijn als gelijkwaardige pijlers dichtbij elkaar georganiseerd bij de HAN. Onderzoek is duidelijk aanwezig in de leeromgeving van studenten. Dit geeft (beginnende) professionals een kritische, onderzoekende en innovatieve houding.

Kwalitatief hoogstaande meerwaarde van ons onderzoek en valorisatie voor het onderwijs en de omgeving betekent, naast versterking van kwaliteit in de breedte, verdere inhoudelijke prioritering door zwaartepuntvorming. Ze richten zich op de thema's:

  1. Health
  2. Sustainable Energy & Environment (SEE)
  3. Smart Region

Smart Region vormt daarbij een verbindende en versterkende schakel tussen Health en SEE, gericht op het realiseren van een innovatieve en ondernemende regio waar het niet alleen goed werken is maar ook wonen, leren en recreëren. 

Met name het onderzoeksportfolio van de HAN wordt in toenemende mate geijkt op deze verbindende zwaartepunten. De zwaartepunten leveren daarmee een bijdrage aan het HAN-profiel bovenop het aanbod als brede hogeschool.

Lectoren en lectoraten

Koos Wagensveld is lector Financial Control bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Twitter LinkedIn™ Facebook
Written by Mirte Schreuder Hes on 18-10-17

Do you want to comment on this library-item?

Latest comments

De HAN investeert in onderwijs en onderzoek. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Participants