Lector - dr. Koos Wagensveld

publication

Koos Wagensveld is lector Financial Control bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij is tevens universitair docent Accounting & Control aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn expertise spitst zich toe op moderne en duurzame vormen van performance management en risicomanagement in de sectoren zakelijke dienstverlening, zorg en bouw.

Profiel

Koos Wagensveld is sinds 1 november 2014 Lector Financial Control binnen het Kenniscentrum Business Development & Co-creation. Hij was ruim acht jaar werkzaam als universitair docent bij de Faculteit Management-wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen en houdt deze functie voor één dag in de week. Zodoende levert hij een wezenlijke bijdrage aan de verdere inhoudelijke verbinding tussen het lectoraat en de faculteit. 

Als Lector Financial Control houdt hij zich samen met zijn kenniskringleden en met de opleidingen van het Instituut Financieel Management bezig met performance management en risicomanagement voor organisaties in de regio.

Externe pagina

Meer weten over Koos Wagensveld? Bekijk hier zijn persoonlijke pagina.

Lectoraat

Koos Wagensveld is lector van het lectoraat Financial Control.

Hogeschool

Het lectoraat Financial Control is een van de lectoraten van de HAN Hogeschool.

Twitter LinkedIn™ Facebook
Written by Mirte Schreuder Hes on 24-10-17

Do you want to comment on this library-item?

Latest comments

Koos Wagensveld is lector Financial Control bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij is tevens universitair docent Accounting & Control aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Participants