Associate Lector - dr. Han van Kleef

publication

Han van Kleef is associate-lector Learning and Development in Organisations bij het Business Research Centre (BRC), onderzoekslijn Leren en Ontwikkelen, van Hogeschool Inholland.

Profiel

Han van Kleef studeerde Milieumanagement aan de Open Universiteit en Internationale Economie aan Tilburg University. Hij is in 2014 gepromoveerd bij Tilburg University op het proefschrift 'Learning to Learn for Innovation and Sustainable Development'.

Han van Kleef is sinds 2016 als associate-lector Learning and Development in Organisations bij het Business Research Centre (BRC), onderzoekslijn Leren en Ontwikkelen. Hij werkt samen met Hogeschool Inholland om innovatieprocessen te verbeteren voor duurzame ontwikkeling. Van Kleef helpt bedrijven, overheden, scholen en belangengroepen beter samen te werken. Op deze manier genereert hij vernieuwende oplossingen, die gedragen worden door de betrokkenen en die aansluiten op de complexe sociale, ecologische en economische vraagstukken waar onze maatschappij mee te maken heeft.

Van Kleef is in 2014 gepromoveerd bij Tilburg University op het proefschrift 'Learning to Learn for Innovation and Sustainable Development'. Hij werkt sinds 2006 samen met Hogeschool Inholland vanuit bureau Trees Inventing en doet onderzoek, adviseert bedrijven en geeft onderwijs. Van Kleef heeft daarin een aanpak ontwikkeld om innovatieprocessen systematisch te laten bijdragen aan meer duurzame ontwikkeling: Building Innovation Communities (BIC).

Onderzoeksprojecten

1. CE in het MKB in de regio Haarlem - IJmond

Wat is de status van CE in de regio? Welke hindernissen worden ervaren? Hoe kunnen MKB's worden geholpen stappen te zetten?

2. CE-Accelerator 

Hoe kunnen nieuwe samenwerkingsvormen ontwikkeld worden tussen een lead firm en zijn stakeholders, die een CE mogelijk maken?

Externe pagina

Wil je meer weten over Han van Kleef? Bekijk hier zijn persoonlijke pagina.

Lectoraat

Han van Kleef is lector van het Lectoraat Leren en Ontwikkelen (Business Research Centre).

Hogeschool

Het lectoraat Leren en Ontwikkelen (Business Research Centre) is een van de lectoraten van Hogeschool Inholland.

Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Written by Mirte Schreuder Hes on 25-10-17

Do you want to comment on this library item?

Latest comments

Han van Kleef is associate-lector Learning and Development in Organisations bij het Business Research Centre (BRC), onderzoekslijn Leren en Ontwikkelen, van Hogeschool Inholland.

Initiator

Participants